Android 5.1.1 hangi Sony’lere gelecek?

sony

Arama motoru devi Google bundan birkaç ay önce yeni taşınabilir cihaz işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow’u tanıtmıştı.

Yıl sonuna doğru ya da en kötü ihtimalle yılbaşı, çoğu kullanıcı Android 6.0 Marshmallow’u kullanmaya başlayacak. Şu an en son sürümü olan Android Lollipop 5.0 ve onun en son sürümü 5.1.1’i kullanmaktayız.

Bakalım, hangi Japon model Sony Xperia’lar, Android Lollipop 5.1.1’i alacak? Sony Xperia M2 ve Xperia M2 Dual Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemine sahip olacak.

Güncelleştirmeler; PCTB tarafından da onaylandı. Sony Xperia M2 ve Xperia M2 Dual uzun zamandan beri Android’in 4.0 Kit Kat 4.4.4 sürümünü kullanıyordu.

sony xperia

Japon şirketi uzun bir süredir kullanıcılarına güncelleştirmeler için söz vermişti. Sony’nin güncelleştirmeleri ile ilgili bilgileri XperiBlog sitesinden aldık.

Güncelleştirmenin şu ana kadar gecikmesinin tek nedeni ise yaşanacak olan en ufak bir problemden dolayı kullanıcılardan tepki almamak. Eğer siz de modellerden birine sahipseniz yakın bir zaman içinde sisteminizi güncelleyebilirsiniz.

Google Nexus 6P açığa çıktı!