Alcatel POP 4 kutu açılışı videosu

alcatel pop 4

#İŞBİRLİĞİ

Alcatel’in yeni phablet’i POP 4 6”, 2.5D kıvrımlı cam ve full HD IPS ekranıyla sunduğu görsel şöleni yüksek performanslı özellikleriyle tamamlıyor. Alcatel POP 4 kutu açılışı bu videomuzda.

Alcatel POP 4 kutu açılışı videomuzda, telefonla tablet deneyimini buluşturan yeni phablet’i  6” ekran; olağanüstü zarif tasarımı ve üstün teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Sekiz çekirdekli yüksek hızlı işlemci ile donatılan POP 4 6” phablet 2.5D kıvrımlı cam ve full HD IPS ekranı multimedya deneyimini görsel bir şölene dönüştürüyor. 13 megapiksel çift tonlu flaşlı kamerasıyla çarpıcı görüntüler yakalayan phablet; parmak izi tanıma teknolojisiyle kullanıcıların kişisel verilerini de güvence altına alıyor. Tüm bu güçlü özellikleri oldukça ince ve metalik bir gövdede buluşturan Alcatel POP 4 6” performansla tasarımı bir araya getiriyor.

Büyük Ekran Büyük Eğlence

Alcatel POP 4 6”’nın 2.5D kıvrımlı camla donatılmış geniş FHD ekranı; video, film ve her türden görsel içeriğin yüksek seyir zevkiyle tüketilmesine olanak tanıyor. “Büyük Ekran Büyük Eğlence” sloganıyla kullanıcılarına seslenen LTE CAT 4 bağlantılı POP 4 6”; yüksek hızlı işlemcisiyle performansta üst seviyeyi hedefleyenler için ideal. 3500 mAh bataryalı phablet, 16GB + 2GB dahili bellek ile donatılmış bulunuyor. POP 4 6” ayrıca, 32 GB’ye kadar Micro SD kart desteği sağlıyor.

Pop 4 6” 1399 TL önerilen satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Microsoft personel çıkarmaya hazırlanıyor