Alcatel 3C’nin Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Alcatel 3C

Bildiğiniz gibi Alcatel birkaç gün önce CES’te sahne aldı ve akıllı telefon serilerini yenileyeceğini duyurdu. Şirket bundan sonra hem Idol ismini hem de 18:9 oranındaki uzun ekranları kullanmayacak. Bunun yerine şirket 1, 3 ve 5 serisi telefonlarını satışa sunacak. CES’te duyurulan bu yeni seriler önümüzdeki ay düzenlenecek MWC 2018’de detaylı olarak tanıtılacak. Bunların ilki olan Alcatel 3C’ye gelin beraber bakalım.

Alcatel 3C 6 inç ekran ve MediaTek yonga setiyle geliyor

Alcatel yeni telefonlarını henüz resmi olarak tanıtmadı ama gelen sızıntılar sayesinde telefonlar ortaya çıktı. Dün Alcatel 5’in ilk görüntüleri sızdırıldıktan sonra bugün de Alcatel 3C’nin yeni görüntüleri sızdırıldı. Bugün sızdırılan bu üç yeni görüntü sayesinde telefonun tasarımı net bir şekilde görüldü.

Şu ana kadar gelen sızıntılara ve söylentilere göre Alcatel 3C 6 inç HD+ ekrana sahip olacak ve MediaTek MT8321 yonga setiyle çalışacak. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında 1 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası yer alacağı söyleniyor.

Android Nougat işletim sistemiyle satışa çıkacak telefonda 3000 mAh kapasite batarya bulunacak. Sızdırılan görüntülerde de görüldüğü gibi telefonun arka yüzünde bir parmak izi sensörü yer alıyor. Telefonun 120 dolara satışa çıkması bekleniyor.

Alcatel 3C 6 inç ekran ve MediaTek yonga setiyle geliyor

Xiaomi Redmi 5A’dan Büyük Başarı