Aksiyon dolu Uragun demo ile karşımızda!

Uragun

Kool2Play’in yeni aksiyon oyunu Uragun demo sürümü ile karşımıza çıktı. Steam’de PC sahiplerine sunulan demo bakalım neler sunuyor?

Bağımsız bir oyunu geliştirici olan Kool2Play yavaşlamıyor! Stüdyo, yakında çıkacak oyunu Uragun’un yeni, ücretsiz bir demosunu yayınladı. Yeni demo, oyunun temel mekaniklerini tanımak, devasa ve cazip cephaneliği (yerçekimi topu dahil!) denemek ve hepsinden önemlisi düşman bir yapay zekasının elinden Barselona limanını geri almak için mükemmel bir fırsat!

Kool2Play Stüdyo’nun Yaratıcı Yönetmeni Mariusz Leśniewski demo için “Bu demo, oyunumuza has savaş sisteminin tanıtımını sunan sadece ufak bir kısmı olsa da metrekare başına aksiyon yoğunluğuyla oldukça çarpıcı. Oyuncuları doğrudan savaşın sıcaklığına atan demoda, hayatta kalmak için göz açıp kapayıncaya kadar içgüdüsel kararlar vermek gerekiyor” dedi.

DEMOYU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Uragun, rogue tarzı ilerlemeye sahip, mücadele gerektiren, tepeden görünümlü bir aksiyon oyunudur. Güçlü bir Mech’i kontrol eden oyuncular, ilk başta insanlığa hizmet etmesi için tasarlanmış ancak doğal felaketler ve küresel ısınma sonrasında insanlığın yok olması gerektiğine karar veren bir yapay zekanın kontrol ettiği çeşitli düşman robotlara karşı kendi soyunu korumaya çalışıyor. 2020’de Steam için Erken Erişim’e girecek olan Uragun’un konsol sürümü 2021’de yayınlanacak.

Steam ve ilgili web sitesinde oyun hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Oynanış görüntüleri, fragmanlar ve diğer video içerikleri stüdyonun YouTube kanalından izlenebilir. Ayrıca hem oyunun Facebook ve Twitter’daki profillerini hem de Kool2Play stüdyosunun Facebook, Twitter ve Instagram  profillerini takip edebilirsiniz. Oyunun yapımcıları sizi Discord’daki resmi Uragun sunucusuna katılmaya da davet ediyor. Burada topluluk üyeleriyle tanışabilir, yapımcılarla sohbet edebilir ve değerli geri bildirimler bırakabilirsiniz. Her yorum dikkate alınır!

Uragun