Android 6.0 Marshmallow Beta güncelleştirmesi geliyor!

android 6.0 marshmallow beta samsung

Android 6.0 Marshmallow Beta güncelleştirmesi geliyor.

Android 6.0 Marshmallow Beta sürecinde. Beta sürecinde hangi model Samsung’ların, bu yeni Sistem Güncelleştirmesini alacağı da belli oldu. Görünüşe göre son yıllarda güncelleştirme desteği konusunda yoğun bir şekilde eleştiri alan ve bu yüzden satışlarının da düştüğünün farkında olan Samsung, bu konuda ders aldı desek haksız sayılmayız herhalde.

Dersini almış Samsung, artık güncelleştirmeler konusunda daha fazla destek vermeye başlayacak. Bu desteği ilk hissedecek cihazlar da belli oldu.

Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi ile Beta Test Sürecini başlatan Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’larını Marshmallowla buluşturacak.

Samsung’un Beta Programına katılmak için Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge sahibi olmanız gerekiyor. Andoid’in Alışveriş Mağazası olan Google Play Store’da yer alan Galaxy Bakım Uygulaması yani: “Galaxy Care”’i yükleyerek hemen Beta Programına kaydolabilirsiniz.

Bu program, 18 Ocak tarihine kadar sürecek ve sadece Güney Kore’deki Kullanıcılar için geçerli olacak. Samsung’un duyurduğu Beta Programı ile Samsung; cihazlarından, gelecekte hazırlanacak güncelleştirmelerin, daha hatasız ve hızlı bir şekilde sunulmasının da önünü açmış olacak.

Umarız bu program Samsung’un resmi güncelleştirme yayınlanma süreçlerini de hızlandırır. Samsung’un, 2015 yılında yayınladığı son Lolipop güncelleştirmelerinde, birkaç sorun ortaya çıkmış ve bu sorunların çözülmesi bazı cihazlar için bir hayli zaman almıştı. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Android 6.0 Marshmallow çıkarması