2019 Jeep Renegade geliyor!

2019 Jeep Renegade

Amerikan arazi aracı üreticisi Jeep’in 2014 yılında piyasaya çıkardığı küçük crossover SUV modeli Jeep Renegade baştan aşağı yenilendi. İşte detaylar

2019 Jeep Renegade, 6-10 Haziran tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen 2018 Turin Auto Show’da yüzünü gösterdi. Renegade, 2014 yılında piyasaya çıktığında Amerikan arazi aracı üreticisi Jeep’in imajını baştan yaratmıştı. Şimdilerde ise yeni yüzüyle mevcut halinden daha şık ve modern görünen kompakt off-roader, İtalya’da herkesi kendine hayran bıraktı.

Jeep, 6 Haziran’da Turin Motor Show’da yeni Renegade’nin dünya prömiyerini gerçekleştirmeden önce aracın arka stop lambasını içeren bir teaser görüntüsü yayınlayarak tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. X şekli ile daha büyük olan stop lambaları göz kamaştırıyor. Ayrıca aracın güncellenmiş farlar ve yeniden konumlandırılan sis farları ve aracın yedi bölmeli krom ızgaraları ilk dikkat çeken detaylardan.

2019 Renegade için Avrupa’da yeni motor seçenekleri açıklandı!

Yeni Renegade için Avrupa’da  birçok motor seçeneği  sunulacak. Yeni motor seçenekleri, mevcut 1.4 ve 1.6 litrelik seçeneklerden daha iyi performans ve yakıt verimliliği sağlayacak. Renegade, 1.0 litrelik 3 silindirli benzinli (120 beygir) ve 1.3 litrelik dört silindirli benzinli (150 ve 180 beygirlik güç varyantları ile) motor ailesi ile Avrupa’da ilk çıkışını yapacak.

Yakıt ekonomisi ve performans değerleri ile ilgili detaylar henüz ortaya çıkmadı. Ancak yeni modelde tüm motor seçeneklerinin altı ileri vitesli manuel ve dokuz vitesli otomatik şanzıman ile destekleneceğini tahmin ediliyor.

Jeep Renegade, küçük boyutu ve minimalist tasarımı ile Avrupa’da son derece popüler olan ağabeyi Jeep Compass’tan daha ucuza mâl olacak. Ayrıca yeni modelin piyasadaki potansiyel rakipleri ise Volkswagen T-Roc, Renault Captur ve Seat Arona.

2019 Jeep Renegade

Apple CarPlay artık Google Haritalar’a izin verecek!