2018 geliyor! Yılbaşında sevdiklerinize bunları alabilirsiniz (Alışveriş rehberi)

liste1

#İŞBİRLİĞİ

2018 yaklaşıyor, artık sayılı günler kaldı! Yeni yılda sevdiklerinize hediye olarak ne alacaksınız? Eğer henüz karar vermediyseniz, size bazı tavsiyelerimiz var. İşte alışveriş rehberi dosyamız.

Otl Pikachu 3-7 Yaş Çocuk Kulaklığı

Alışveriş rehberi: Dünyanın en popüler eğlence markaları arasında gösterilen Pokemon, yakın bir zamanda “Pokemon Go” isimli yeni oyunuyla milyonlarca oyuncuyu etkisi altına almayı başardı. Artırılmış gerçeklik destekli bu mobil oyun, ülkemizde de büyük ilgi gördü. Birkaç ay boyunca etrafta işten çıkmış takım elbiseli kişilerin ellerinde telefonlarıyla Pokemon’lar avlamaya çalıştığına tanıklık etmiştik. Tabii üzücü kazalar da meydana gelmişti. İşin sevimli tarafına tekrar dönecek olursak, yeni yılda çocuklarınıza Pikahcu temalı bir kulaklık hediye edebilirsiniz.

Otl Pilkachu 3-7 yaş çocuk kulaklığı, ilk etapta renki tasarımıyla dikkat çekiyor. Ürünün üzerinde hem Pokemon logosu hem de Pikachu’nun görseli yer alıyor. Tabletler, telefonlar, bilgisayarlar ve konsollarla uyumlu bir şekilde çalışabilen kulaklık, aynı zamanda yumuşak kafa bandına ve kulak pad’lerine sahip. Böylelikle kullanım esnasında bir rahatsızlık uyandırmıyor. Tabii ki şu notu da düşmeliyiz. Uzun süreli ve yüksek sesli kullanımları önermiyoruz.

Otl Pikachu 3-7 Yaş Çocuk Kulaklığı

Daha fazla detay için tıklayın.