2018 hangi teknoloji ürününün yılı olacak?

Ekran Resmi 2018 01 02 12.54.46

#İŞBİRLİĞİ

2017 teknoloji tutkunları açısından heyecan verici bir yıl oldu. Özellikle akıllı telefon sektöründe yaşanan ince çerçeveli ön panel akımı, seneye damga vurdu. Apple, iPhone X ile kendi tasarımını baştan yaratırken, Samsung ise Infinity Display ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Peki 2018 kimin yılı olacak?

2017’nin akıllı telefon üreticileri açısından son derece verimli geçtiğini söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Elbette bu durumu tüm üreticiler için genellemek pek doğru olmaz. Evet, Apple, Samsung ve OnePlus gibi markalar için 2017 iyi geçmiş olabilir. Fakat ince çerçeveli tasarım modasını benimsemeyenler için işler pek de iyi gitti diyemeyiz.

Peki teknolojinin diğer kulvarlarında durum nasıldı? Açıkçası, diğer kulvarlarda öyle büyük atılımların olduğunu söyleyemeyiz. Atılımlar olduysa da genel olarak patent, proje ve tasarım aşamasıyla sınırlı kaldı. Yani son kullanıcıya yansıyan önemli bir gelişme olmadı. Peki 2018 hangi teknoloji sektörünün sıçrama yaptığı yıl olacak? Dilerseniz şimdi bu konuya değinelim.

akıllı hoparlör 2