2015 Yılının En Hayal Kırıklığı Yaratan Oyunları!

Batman v Superman Arkham Knight 2

#İŞBİRLİĞİ

2015 yılında PC ve konsol platformları için pek çok oyun satışa sunuldu. Bunlardan bazıları, devasa bütçelerine rağmen 2015 yılının en hayal kırıklığı yaratan oyunları oldu.

Yazımıza başlamadan önce şunu söylemek istiyoruz: Bazı oyunlar, orijinal platformlarında ciddi başarılar elde edip, otoritelerden tam not almalarına rağmen, uyarlamalarda akıl almaz hayal kırıklığı yaratıyorlar. Bunun sebebi gerek bug’lar, gerek anlamsız derecede sistem gereksinimleri oluyor. Bu hayal kırıklığı yaratan oyunları birlikte inceleyelim.

Batman: Arkham Knight

Bir oyun nasıl satışa sunulduğu konsollarda, herkesten tam not alıp, satış rekorları kırar ve PC’de darmadağın olur. Karşınızda bunun somutlaşmış hali var. Akıl sır ermez sistem gereksinimleri, bug’ları, garip kamera açıları ve saymakla bitiremediğimiz teknik sorunları ile Batman: Arkham Knight, kanlı canlı bir örnek. Warner Bros. Games’in zarar ettiği tek oyun Arkham Knight’ın PC sürümü oldu.

Tony Hawk’s Pro Skater 5

Sanırız, bazen işi tadında bırakmak gerekiyor. Efsanevi Tony Hawk’un akıl hocalığını üstlendiği oyunun beşinci halkası her açıdan zayıf. Anlaşılan, oyun, sadece ismine güveniyor. Büyük hata!

Godzilla

Her başarılı filmin, oyununun geliştirilmesi şart değil. Hatta işinin ehli kesimlerince yapılmıyorsa, uzak durmak en iyisi. 2015 yılında satışa sunulan Godzilla bırakın son nesil konsolları, Sony PS3 ve hatta ve hatta Sony PS2 oyunları seviyesine bile ulaşamıyor. Görürseniz, anında o noktadan uzaklaşmanızı nacizane olarak tavsiye ediyoruz.

The Order: 1886

hayal

Sony Computer Entertainment tarafından yalnızca Sony PS4 için tasarlanan oyun, çok başarısız değil. Vasatın üstünde olarak tanımlanabilir. Peki 130 yıl öncesinde; insan- kurt adam- vampir ekseninde geçen bu aksiyon-adventure neden bu listede? Çünkü Sony’nin ayırdığı bütçeye denk olamadığı. İlk hafta Birleşik Krallık’ta zirveye otursa da, gelecek haftalarda, yapım bütçesini zorlukla çıkaran ve devamının olmayacağı bir ürün olduğu ortaya çıktı.