Xiaomi Mi A2, 25 Nisan’da geliyor!

xiaomi mi

Akıllı telefon pazarının son yıllarda yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, şu aralar orta segmente hitap eden yeni modeli Xiaomi Mi 6X üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere Mi 6X global pazarda Xiaomi Mi A2 ismi ile raflardaki yerini alacak.

Xiaomi Mi A2, yakında satışa sunuluyor!

Bilindiği üzere Mi A serisi uygun fiyatlı orta segment modelleri arasında yer alıyor. Keza Mi A1 de ülkemizde 1000 TL civarına alınabilecek en iyi akıllı telefon modellerinden birisi. O yüzde Xiaomi Mi A2 de selefinin izinden giderse kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişecektir.

Kısa süre önce Xiaomi 25 Nisan’da bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Fakat düzenlenen etkinlikte hangi modelin tanıtılacağına dair bir bilgi paylaşılmamıştı. Nitekim geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir görselle birlikte, Çinli üreticinin tanıtımını yapacağı cihaz da ortaya çıkmış oldu. Xiaomi 25 Nisan’da Mi 6X modelini resmen tanıtacak.

Gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 626 yonga setinden alan cihaz sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanı ile gelecek olan olan telefon 2910 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenecek.

Arka tarafında 20MP’lik çift ana kameraya sahip olan Mi A2, 2160 x 1080 piksel çözünürlüğündeki 5.99 inçlik ekranıyla da dikkat çekiyor.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Mi A2’nin Çin’de satışa sunulacak olan 6X’ten tek farkı Android One cihazı olması. Yani telefon MIUI arayüzü yerine saf Android kullanacak.

Xiaomi Mi A2, yakında satışa sunuluyor!

Apple Watch için beklenen özellik geliyor!