Wonder Woman 2 kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı!

wonder woman 2

Beyaz perdedeki Marvel – DC rekabeti gün geçtikçe daha da büyüyor. Aslında Marvel’ın bu konuda rakibini çok geride bıraktığını söylemek pek yanlış olmaz. Keza DC, sinematik evrenini şekillendirmekte biraz geç kaldı. Geçtiğimiz sene yayınlanan Justice League sonrası, Wonder Woman 2, The Batman, Aquaman ve Flash filmlerinin gelmesi bekleniyor. Marvel ise sinematik evreninin ilk bölümünü Infinity War ile sonlandırmak üzere.

Wonder Woman 2 için sürpriz karar

DC filmlerinin bugüne kadar hep solo senaryolar üzerinden yürütülmüş olması, sinematik evreninin kurulumunu geciktirdi. Keza Batman ve Superman beyaz perde de geçmişten günümüze boy gösteren süper kahramanlar olmalarına karşın, gişe bazında Marvel’ın yeni yetme karakterlerinin hayli gerisinde kaldılar.

DC bünyesindeki asıl sürpriz ise Gal Gadot’un başrolünde oynadığı Wonder Woman’dan geldi. DC sinematik evreninin seksi süper kahramanı gişede beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi. Bu da doğal olarak 2. filmin önünü açmış oldu.

Daha önce Wonder Woman 2 ile ilgili yapılan açıklamada filmin 2019 sonlarına doğru vizyona gireceği belirtilmişti. Henüz senaryosu bile tamamlanmayan filmin kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Game of Thrones’un sevilen karakterlerinden biri olan Oberyn Martell’ı canlandıran Pedro Pascal’ın Wonder Woman 2 kadrosuna dahil edildiği açıklandı. Pascal’ın filmde hangi karakteri canlandıracağı ise henüz netleşmiş değil.

Daha önce Kristin Wiig de filmin oyuncu kadrosuna dahil edilmiş ve bu oyuncunun Cheetah karakterini canlandıracağı dile getirilmişti.

Infinity War sonrası Marvel evreninde neler olacak?